Büyükşehir Belediyesi SAMEK yılsonu sergi heyecanı Kaynarca’da devam etti. SAMEK kursiyerleri tarafından hazırlanan el emeği eserler sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Zeynur Özel, “275 kursiyerimiz öğrenim gördü. Birbirleri ile güzel zaman geçirip aile ekonomilerine katkı sağladılar” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından şehrin dört bir yanında eğitim sunan Sanat ve Meslek Edindirme Kurslarında (SAMEK) yılsonu sergileri tüm hızıyla devam ediyor. Yılsonu sergilerinin son adresi Kaynarca oldu. Kaynarca SAMEK kursiyerleri tarafından hazırlanan eserler Kaynarca Kültür Merkezi’nde sergilendi. Programda Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, Muhtarlar Odası Başkanı Türkan Öner, Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Yeliz Kama, Halk Eğitim Müdürü Vedat Şahin, SAMEK Öğretim üyeleri ve çok sayıda kursiyer yer aldı. Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın müzik şöleni ile başlayan program, kursiyerlerin katılım belgelerinin takdim edilmesinin ardından gerçekleştirilen sergi açılışı ile sona erdi.

Zamanı verimli kullanma
Açılış konuşmasını yapan SAMEK Giyim Branşı öğrencisi Gülçin İçöz, “Zamanınızı verimli bir şekilde kullanmanıza yarayan, aynı zamanda kazanç sağlayarak aile bütçenize katkıda bulunmanıza yardımcı olan SAMEK kursları için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başarı temennisi
Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, “Bu yıl SAMEK’te 275 kursiyerimiz öğrenim gördü. Birbirleri ile güzel zaman geçirip aile ekonomilerine katkı sağladılar. İnşallah ilerleyen dönemler içinde kursiyerlerimizin yapmış oldukları eserlerin satılabileceği bir yerin olmasını istiyorum. Bunun için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Emeği geçen başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere hocalarımıza, öğrencilerimize ve kursiyerlerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” sözlerine yer verdi.