Unkapanı Meydanı’nda başlatılacak dönüşüm çalışmasının ihalesi 24 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilecek. Yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’nin kısa süre önce kamuoyuyla paylaştığı proje kapsamında bin 500 metrekare alanda yeni bir meydan ve yer altı şadırvanı inşa edeceğiz. İhalenin ardından çalışmaların başlayacağı proje şehrimize hayırlı olsun” denildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Unkapanı Meydanı’nda başlatılacak dönüşüm çalışmasının ihalesi 24 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin kısa süre önce kamuoyuyla paylaştığı proje kapsamında bin 500 metrekare alanda yeni bir meydan ve yer altı şadırvanı inşa edilecek. Yapılan açıklamada ihalenin ardından çalışmaların başlatılacağı ifade edilirken, bölgeye ve vatandaşlara hayırlı olması temenni edildi.

İhalenin ardından çalışmalar başlayacak
Konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Unkapanı Meydanı’nda gerçekleştireceğimiz dönüşüm çalışmasını Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce, kamuoyuna açıklamış, projeyi paylaşmıştı. İhale hazırlıklarımızı tamamladık ve 24 Temmuz Cuma günü ihaleye çıkıyoruz. Yaklaşık bin 500 metrekare alanda yeni bir meydan, yer altı şadırvanı, oturma alanları ile şehre yeni bir yaşam alanı kazandırıyoruz. Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binasında 10.30’da gerçekleştireceğimiz ihalenin ardından çalışmalarımız başlayacak. Hayırlı olsun.”