Büyükşehir Belediyesi, Söğütlü'de bulunan Tokmaklıdere Köprüsü'nün yenileme çalışmalarında sona yaklaşıyor. Toplamda 31 metre uzunluğa sahip olan köprünün tamamlanmasıyla ulaşım daha konforlu ve güvenli hale gelecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Söğütlü ilçesi Tokmaklıdere Köprüsü’nde sürdürülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Toplamda 31 metre uzunluğa ve 13 metre genişliğe sahip olan köprüde ekipler tarafından sürdürülen hummalı çalışma ile birlikte, köprünün önemli bir kısmı tamamlandı.

Köprüde işlemler tamamlanıyor
Yenileme çalışmaları kapsamında, köprünün kenar ayak inşası büyük oranda tamamlanırken, prefabrik kirişlerinin imalatının ardından kirişlerin montaj işlemleri gerçekleştirilecek. Bölge halkı tarafından sıklıkla kullanılan ve lokasyon olarak önemli bir noktada bulunan Tokmaklıdere Köprüsü’nün tamamlanmasıyla birlikte ulaşım daha konforlu ve güvenli hale gelecek.

Çalışmalar aralıksız devam ediyor
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, köprü yenileme çalışmasının önemli bir kısmının tamamlandığı ifade edilerek, “Büyükşehir Belediyesi olarak, Söğütlü ilçesi Tokmaklıdere Köprüsü’nde sürdürülen çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürmekteyiz. Toplamda 31 metre uzunluğa sahip olan köprüde, imalat çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, köprünün yenileme çalışmaları sona erecek” ifadeleri kullanıldı.