Son Çığlık AFA Tiyatro Sahnesinde

Büyükşehir Belediyesi Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri, Son Çığlık isimli tiyatro oyununun gösterimiyle devam edecek. 18-19 Şubat tarihlerinde AFA’da sahnelenecek oyun, saat 20.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Şubat Kültür sanat Etkinlikleri devam ediyor. Çizgilerle Sakarya karikatür sergisinin açılışı ile başlayan etkinliklerde 18-19 Şubat tarihlerinde Son Çığlık isimli tiyatro oyunu sanatseverlerle buluşuyor. Konu ile ilgili olarak Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “İzmir Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen Son Çığlık isimli oyun Sakaryalı sanatseverlerle buluşuyor. 18-19 Şubat tarihlerinde gösterimde olacak tek perdeli oyunumuz, AFA Kültür Merkezi’nde saat 20.00’da başlayacak. Etkinliğimize katılmak isteyen vatandaşlarımız biletlerini Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan temin edebilecek” ifadelerine yer verildi.