Korucuk için 15 yeni M plaka ihalesi 30 Kasım’da

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Korucuk bölgesine hizmet sunacak 15 yeni minibüs plakası için 30 Kasım Salı günü ihaleye çıkıyor. Korucuk – Ofis Garaj, Doruk/Baytur- Ofis Garaj ve Camili 2 – Ofis Garaj olmak üzere 3 farklı hatta dönüşümlü olarak çalıştırılacak 15 minibüs için muhammen bedel 600 bin TL + KDV olacak. Açık teklif usulüne göre gerçekleştirilecek ihaleye ilişkin detaylı bilgiler ise Büyükşehir Belediyesi Gelirler Şube Müdürlüğünden temin edilebilecek.

Korucuk’a 15 yeni M plaka
Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Korucuk bölgesine hizmet sunacak 15 yeni M plaka ihalesi 30 Kasım Salı günü Büyükşehir Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek. Korucuk – Ofis Garaj, Doruk/Baytur- Ofis Garaj ve Camili 2 – Ofis Garaj güzergâhlarında çalıştırılacak minibüsler bölge ulaşımlarına alternatif çözümler getirecek. Muhammen bedeli 600 bin TL + KDV olarak belirlenen 15 yeni M plaka ihalesi açık teklif usulüne göre yapılacak. 30 Kasım Salı günü saat 12.30’a kadar evrakların eksiksiz bir şekilde Gelirler Şube Müdürlüğümüze teslim edilmesi gerekmektedir. Kamuoyuna duyurulur.”