Kentpark'ta yeni bir mekân

Kent Park’la uyumlu olacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve günlük streslerinden uzaklaşmalarına imkân tanıyan Kentpark’ta yeni bir kafeterya inşa ediyor. Yapılacak kafeterya ile ilgili ayrıntılı bilgiler veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Kentpark’ta inşa edeceğimiz kafeterya tarihi su çarkı yapısı stilize edilerek tasarlandı ve Kentpark’ın dokusu göz önünde bulundurularak hazırlandı. 16 kenarlı bir çokgene sahip olan cephe, içe doğru 8 köşeli sisteme dönüşür. İç mekân ferah ve açıklık olacak. Mekânın ana taşıyıcıları çelik bu çeliklerin tamamı da ahşap ile kaplanacaktır. Yapının tamamı için kullanılacak ahşap elemanları desteklemek amacıyla kullanılacak diğer malzemeler de doğal olacaktır” diye konuştu.

İhale 13 Eylül Perşembe günü

Kafeteryanın ihale tarihini de belirten Ali Oktar, “İç kullanım alanı 330 metrekare, verandası 150 metrekare ve terası 390 metrekare olan, gerek tasarımı gerek doğal ahşap görüntüsü ile dışarıdan bakıldığında estetik görünecek bir kafeteryayı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Kafeteryanın yapım ihalesini 13 Eylül Perşembe günü saat 10.30’da Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.