Büyükşehir Belediyesi şehir estetiğine katkı sunacak dekoratif aydınlatma çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda kısa süre önce yeni yüzüne kavuşturulan Karaman Mahallesi Sahra Caddesi’nde ağaç motifli dekoratif aydınlatmaların montajlarının tamamlanması ile güzergâh modern bir görünüme kavuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı şehir estetiğine katkı sunacak dekoratif aydınlatma çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda kısa süre önce yeni yüzüne kavuşturulan Karaman Mahallesi Sahra Caddesi’nde ağaç figürlü dekoratif aydınlatmaların montajları tamamlandı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, şehir estetiğine katkı sunacak çalışmaların devam edeceği dile getirildi. Caddede yapılan aydınlatma çalışmaları vatandaşlar tarafından beğeni topladı.