Büyükşehir Belediyesi tarafından İtfaiye Caddesi’nde başlatılan altyapı ve asfalt çalışmaları tamamlandı. Fen İşleri’nden yapılan açıklamada, esnaftan gelen talep üzerine caddenin trafiğe kapatıldığı, yayalaştırma çalışmalarının ise devam ettiği belirtildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından İtfaiye Caddesi’nde başlatılan kapsamlı çalışmalarda sona gelindi. Bölgenin yağmursuyu altyapısı yenilenmesinin ardından Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler asfalt ve bordür çalışmalarını tamamladı. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Güzergahta asfalt çalışmalarımız tamamlandı. Yürüyüş yolları ve aydınlatma çalışmalarımı da kısa süre içerisinde tamamlanacak” dedi.

Daha güzel bir görünüme kavuşacak
İtfaiye Caddesi’nin yayalaştırılacağını ve daha önce Şal ve Yuvam Sokak’ta hayata geçirilen çalışmaların bir benzerinin hayata geçirileceğini de sözlerine ekleyen Oktar, “Daha önce bölgedeki esnaflarımızdan gelen talep üzerine Şal ve Yuvam Sokak’ta yenileme çalışmaları gerçekleştirmiştik. İtfaiye Caddemizde de bu bölgelerde yapılan projelerin bir benzerini hayata geçiriyoruz. Esnafımızdan gelen talep üzerine bölge trafiğe kapatıldı. Yayalaştırma çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Kısa süre içerisinde de yürüyüş yolları tamamlanacak. Cadde modern şehir aydınlatma sistemine kavuşacak. İtfaiye Caddemizi daha güzel bir görünüme kavuşturacak projemiz esnafımıza ve hemşerilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.