Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinliklerinde ‘Mart Takvimi’ açıklandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Kültür Sanat Etkinliklerinde ‘Mart Takvimi’ açıklandı. Konferanslardan konserlere, sergilerden tiyatro gösterimlerine kadar birçok renkli etkinliği Sakaryalılarla buluşturan takvimde Mart ayı da dolu dolu geçecek. Mart ayında Grup Tillo, kardeşlik şarkılarıyla kültür sanat dostlarıyla buluşacakken; ‘Türkiye’de Değişim Sancısı ve Partili Cumhurbaşkanlığı’ başlıklı konferans Aydın Ünal’ın katılımlarıyla gerçekleşecek. Mart ayının öne çıkan bir diğer etkinliği ise önemli isimlerin konuşmacı olarak katılacağı ‘Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ paneli olacak. Mart Kültür Sanat Etkinlikleri, 3 Mart Cuma günü 18. yy. Azerbaycan şiirinin öncü ve yenilikçi ismi Molla Penah Vagif paneliyle başlayacak.

Mart Kültür Sanat Takvimi