Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği ilk yardım kurslarında eğitimler sona erdi. 360 kursiyer belge almaya hak kazandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından 2011 yılında hayata geçirilen İlk Yardım Kurslarının bu yıl 6.'sı düzenlendi. ‘İlk Yardım Hayat Kurtarır’ projesi kapsamında gerçekleşen kurslar Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Katılım Belgesi töreni ile sona erdi. Bu yıl toplam 360 kursiyer belge almaya hak kazandı.

İlk yardım çantası hediye edildi
AKM konferans salonunda gerçekleşen  İlk Yardım Kursları’nın kapanış programına Destek Hizmetleri Daire Başkanı Recep Ören, Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezi Başhekimi Dr. Ayhan Ak, Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Emine Çelik, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. Konuşmaların ardından kursiyerlere Katılım Belgeleri takdim edildi. Katılım belgelerinin yanında ilk yardım çantası ve sağlık broşürleri dağıtıldı.