Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği yasası kapsamında itfaiye ekipleri kurum personeline yangın esnasında yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından personele yönelik yangın eğitimi düzenlendi. Eğitimde başta yangın ve deprem olmak üzere her türlü acil duruma hazırlıklı olabilmek ve muhtemel aksaklıkları tespit edebilmek için eğitim uygulamalı gösterildi.

Önce Eğitim
Tatbikat öncesinde İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü eğitmenleri tarafından Büyükşehir Belediyesi meclis salonunda arama, kurtarma ve yangın müdahale konularında eğitim verildi. Eğitimin ardından gerçekleştirilen uygulama sonrası katılan tüm personele yangın söndürme cihazı ile müdahale yaptırıldı.