Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında Sakaryapark’ta sahne alan Ahmet Özhan, okuduğu ilahilerle Sakaryalı sevenlerinin büyük beğenisini kazandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 23. Ramazan Etkinlikleri, Ahmet Özhan Konseri ile devam etti. Sakaryapark Açık Hava Sahnesi’nde gerçekleştirilen programda Sakaryalı sevenleri ile buluşan Ahmet Özhan, Ramazan ayının manevi iklimine uygun eserlerini dinleyicilerin beğenisine sundu. Programa yoğun ilgi gösteren kültür sanat dostları, zaman zaman söylenilen ilahilere eşlik etti. Konserin sonunda Sakaryalı sevenleri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özhan, gerçekleştirilen etkinlik için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.