Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı cadde yenileme projeleri kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde deforme olan asfalt kaldırıldı. Arterin Yeni Camii ve Bosna Kavşağı arasındaki bölümünde asfalt serim işlemleri devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezi ve 16 ilçe gurup yollarında başlatılan dönüşüm çalışmaları Adapazarı Adnan Menderes Caddesi’nde devam ediyor. Arterin Yeni Camii ve Bosna Kavşağı arasında kalan bölümünde çalışmalara hız veren Büyükşehir, bölgedeki asfalt serim işlemlerinde sona geldi. Etaplar halinde tamamlanacak dönüşümün devamında Bosna Kavşağı ve SGK Kavşağı arasında kalan bölümde çalışmalar başlatılacak.

Adnan Menderes’e Yeni Yüz
Toplam uzunluğu 2 bin 700 metre olan caddenin tamamı hızlı internet erişim hizmeti anlamına gelen fiber teknolojisiyle de buluşuyor. Deforme olan asfaltın tamamen kaldırılmasının ardından Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) ekipleri bölgede yağmursuyu çalışmalarını hayata geçirecek. Asfalt serim işlemlerinin ardından başlatılacak çevre düzenleme çalışmalarıyla arter yeni yüzüne kavuşmuş olacak.