Büyükşehir Belediyesi Erenler’de daha önce Sebze ve Meyve Halinin bulunduğu arazinin satışı için 17 Kasım Salı günü ihaleye çıkıyor. Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda saat 14.00’da gerçekleştirilecek ihale kapalı teklif usulü ile yapılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Erenler’de daha önce Sebze ve Meyve Halinin bulunduğu arazinin satışı için ihaleye çıkıyor. Yaklaşık 30 dönümlük arazinin satış ihalesi daha önce gerçekleştirilmiş ancak herhangi bir istekli çıkmamıştı. Konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada satış ihalesinin 17 Kasım Salı günü saat 14.00’da Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirileceği ifade edilerek, mevcut arazi için tahmini bedelin 48 Milyon 660 bin 446,34 TL olduğu belirtildi. Teklif zarflarının ihale günü saat 12.00’a kadar İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı İştirakler ve Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğüne teslim edilmesi gerektiğinin altı çizildi.