14 yeni özel halk otobüsü için ihale zamanı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gelirler Şube Müdürlüğü tarafından Hendek’te 14 araçlık özel halk otobüsü ihalesinin 30 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirileceği belirtildi. Özel halk otobüs hatlarına araç ilaveleri ve yeni hatları içeren ihalelerin her araç için ayrı ayrı yapılacağı ifade edilen paylaşımda ihale şartnamelerinin Gelirler Şube Müdürlüğü’nden temin edilebileceği ve ihalelerin yapılacağı günlerde 12.30’a kadar evrakların teslim edilmesi gerektiği dile getirildi. Pandemi kurallarının uygulanacağı ihalenin açık teklif usulüyle gerçekleştirileceği belirtildi.

14 yeni araç
Hendek’te yeni özel halk otobüsü hatları ile var olan hatta araç ilavelerinin yapılacağı ihaleye ilişkin şu açıklama yapıldı: “Hendek ilçemizde hastane ulaşımlarının gerçekleştirildiği hatta 4 yeni araç ilave edeceğiz. Pınarlı ile Yarıca ve Yeniköy mahalleleri ile ilçe merkezi arasında hizmet sunacak yeni hatlar oluşturuyoruz. Pınarlı için 8, Yarıca ve Yeniköy istikameti için ise 2 yeni araç vatandaşlarımıza hizmet sunacak. 30 Aralık Çarşamba günü saat 14.00’da açık teklif usulüne uygun gerçekleştirilecek ihalelere ilişkin şartnameleri tüm istekliler Gelirler Şube Müdürlüğümüzden temin edilebilirler.”