Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri ‘İslam Düşünce Atlası’ isimli panel ile devam edecek. 13 Aralık Çarşamba günü düzenlenecek olan panel, SAÜ Sebahattin Zaim Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Aralık Kültür Sanat Etkinliklerimiz 13 Aralık Çarşamba günü gerçekleşecek ‘İslam Düşünce Atlası’ konulu panel ile devam edecek. Sakarya Üniversitesi Sebahattin Zaim Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan programa İhsan Fazlıoğlu, İbrahim Halil Üçer ve Eşref Altaş konuşmacı olarak katılacak. Saat 13.00’da başlayacak olan etkinliğimize tüm kültür sanat dostları davetlidir” ifadelerine yer verildi.