Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Söğütlü kırsalında Maksudiye, Türkbeylikkışla ve Kurudil mahallelerini kapsayan 7 kilometrelik grup yolunu, 8 bin ton asfalt kullanarak yeniliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ‘Asfaltsız Yol Kalmayacak’ sloganıyla başlatmış olduğu asfalt çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Söğütlü ilçesinin Maksudiye, Türkbeylikkışla ve Kurudil mahallelerinde başlatılan asfalt çalışmaları ile kırsal mahallelere konforlu ve güvenli ulaşım sağlanacak. Tarımsal faaliyetlerle öne çıkan güzergâhtaki mahalleler yeni grup yolu ile bölge halkı hızlı ve kesintisiz ulaşımın tadını çıkaracak.

7 kilometrelik güzergâh
Kırsal alanların ulaşımını konforlu hale getirmek ve buradaki tarımsal faaliyetlerin hızlı bir şekilde sürdürülmesi için yoğun mesai harcayan ekiplerin son durağı Söğütlü oldu. Bu kapsamda Maksudiye, Türkbeylikkışla ve Kurudil mahallelerini kapsayan grup yolunun 7 kilometrelik güzergâhı, 8 bin ton sıcak asfalt kullanılarak yenileniyor.

Asfaltsız yol kalmayacak
Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı‘ndan yapılan açıklamada, “Şehrimizde ‘Asfaltsız Yol Kalmayacak’ sloganıyla başladığımız asfalt seferberliğine 16 ilçemizde yoğun bir tempo ve özveri ile gündüz gece çalışıyoruz. Çalışmalarımızın son durağı Maksudiye, Türkbeylikkışla ve Kurudil grup yolu ile devam ediyoruz. Yoğun tarımsal faaliyetlerin gerçekleştiği 7 kilometrelik grup yolunu 8 bin ton asfalt ile yeniliyoruz. Bölge halkına hayırlı olsun“ denildi.