Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi’nde devam eden çalışmaları değerlendiren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Sapanca SGM’nin dış cephe ve iç kısımlarında çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah merkezimizi kısa süre içerisinde tamamlayacak, Sapancalı hemşerilerimizin kullanımına sunacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sapanca’ya kazandırılacak Sosyal Gelişim Merkezi projesinde çalışmalar devam ediyor. Merkezin dış cephe ve iç kısımlarında çalışmaların devam ettiğini aktaran Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, kısa süre içerisinde çalışmaları noktalayıp, merkezi hizmete alacaklarını ifade etti.

Kısa süre içerisinde tamamlanacak
Ali Oktar, “Bilindiği üzere Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi Çayiçi Mahallesi’ndeki bin 500 metrekarelik alanda yükseliyor. Ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İlçemiz için çok önemli bir yatırım olduğunu ifade edebiliriz. İçerisinde konferans salonu, kafeterya, çocuk oyun odası ve eğitim sınıfları yer alacak. Bu merkezden genç, yaşlı, kadın, çocuk, engelli kısacası toplumun her kesiminden vatandaşımız faydalanabilecek. İnşallah merkezimizi kısa süre içerisinde tamamlayacak, Sapancalı hemşerilerimizin kullanımına sunacağız” diye konuştu.