Büyükşehir Belediyesi ilçelerde yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Pamukova’da başlatılan kanalizasyon şebekesi projesi ile ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “17 Milyon 313 bin TL’lik yatırımla hayata geçirilen projeyle Pamukova’nın atıksu sorununu en kısa zamanda çözeceğiz. Proje kapsamında toplam 96 kilometre uzunluğunda hat inşa edilecek ve ilçemiz sağlam bir altyapıya kavuşacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi yerel seçimlerin ardından ilçe projelerine startı verdi. Büyükşehir Yasası ile tüm ilçelerde yatırımlar gerçekleştirecek olan Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Pamukova’da sağlam altyapıya kavuşuyor. Pamukova’da atıksu sorununun çözüme kavuşacağı proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “17 Milyon 313 bin TL’lik yatırımla hayata geçirilen projeyle Pamukova’nın atıksu sorununu en kısa zamanda çözeceğiz. Proje kapsamında toplam 96 kilometre uzunluğunda hat inşa edilerek ilçemiz modern bir altyapıya kavuşacak” diye konuştu.

Doğayı koruyan proje
Pamukova’da devam eden proje kapsamında atıksuların arıtılarak tekrar doğal ortama deşarj edileceğinin vurgusunu yapan Başkan Toçoğlu, “Hayata geçirdiğimiz projede en önemli amaç çevrenin korunmasıdır. Hatta toplanan atıksular Geyve’de inşa edilecek 20 Milyon TL’lik Geyve-Pamukova-Alifuatpaşa ortak Atıksu Arıtma Tesisi’nde arıtılarak doğal ortama deşarj edilecek. Böylece çevrenin korunmasına katkı sağlamış olacağız” ifadelerini kullandı.