Büyükşehir Belediyesi Macera Parkı’nda yaz kurslarının yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Haftanın her günü saat 10.00 ve 14.00’da düzenlenen macera seanslarına katılmak isteyen vatandaşlarımız ebilet.sakarya.bel.tr adresini ziyaret edebilir ve 221 40 60 numaralı telefonu arayabilirler” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikent Şehir Ormanı’nda inşa edilen Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı’nda Yaz Kursu eğitimleri sürüyor. 11 Temmuz Pazartesi günü başlayan kurslarda 350 öğrenci eğitim alıyor. Yoğun bir yaz dönemi geçirdiklerini belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, katılımcıların grup halinde ve bireysel başvurular ile maceranın tadını çıkarabileceklerini ifade etti.

Verimli Yaz Dönemi
Yüce açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Akıl oyunları, ritim, tasarım, geleneksel okçuluk, spor tırmanışı, fotoğrafçılık ve maket yapımı kurslarımızda eğitimlerimiz var. İnşallah 20 Ağustos Cuma gününe kadar da devam edecek. Çocuklarımız burada hem eğleniyor hem de yeteneklerini keşfediyorlar.  Kurslarımız ile birlikte verimli bir yaz dönemi geçirecekler. Ayrıca Yaz Kurslarımızın haricinde bireysel başvurular ve grupları da tesisimizde misafir ediyoruz. Haftanın her günü saat 10.00 ve 14.00’da düzenlenen macera seanslarına katılmak isteyen vatandaşlarımız ebilet.sakarya.bel.tr adresini ziyaret edebilir ve 221 40 60 numaralı telefonu arayabilirler.”