Büyükşehir Belediyesi tarafından toplu taşımada kolay ulaşım imkânı sağlayan Kart54’lere yönelik başlatılan kampanya büyük ilgi görüyor. Pandemi döneminde temassız ödemeleri teşvik edecek uygulama vatandaşlarda memnuniyet oluşturuyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından toplu taşımada hızlı, ucuz ve kolay ulaşım imkânı sağlayan Kart54’lere yönelik başlatılan kampanya vatandaşlarda büyük memnuniyet oluşturdu. Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçlarının yanı sıra Özel Halk Otobüslerinde de tek ödeme seçeneğinin Kart54 olacağı, BELPAŞ satış noktalarında 1 Kasım tarihine kadar satışların yüzde 50 indirimli, vize işlemlerinin de ücretsiz bir şekilde gerçekleştirileceği ifade edildi.

Çok memnunuz
10 senedir Kart54 kullandığını ifade eden Selma Seçkin, “Pandemi süreci itibariyle nakit kullanımların kalkması hepimiz için daha güvenli ve sağlıklı oldu. Bu uygulamanın hayata geçmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Çok memnun kaldık. Her vatandaşımız Kart54 kullanımından yararlanmalıdır” ifadelerine yer verdi.

Artık para ile temas etmiyoruz
Muhammet Salih Hira, “2 senedir Kart54 kullanıyorum. Kart54 hizmetinden çok memnunum. Satış ve yükleme noktaları açısından çok rahat. Otobüslerde nakit kullanımın kaldırılması yerinde bir karar olmuş. Özellikle salgın döneminde nakit kullanımının kalkması ve parayla temas etmememiz hijyen açısından çok uygun” dedi.

Bulaş riskini azaltıyor
Genç öğrenci Muhammet Arel ise şu sözleri söyledi, “Şu an pandemi dönemindeyiz. Nakit paradan bulaşma riski daha fazla olduğu için virüsün temassız işlemler daha iyi oluyor. Pandemi döneminde kolaylık sağlıyor.”