Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında engelli öğrencilerin hazırladığı sema gösterisi, katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetler Şube Müdürlüğü Kutlu Doğum Haftası etkinliği, Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirildi.  Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencilerinin Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Hz. Muhammed’in hayatının anlatıldığı sunum ile devam etti.  Programın sonunda sahneye çıkan SGM’nin engelli öğrencileri hazırladıkları sema gösterisiyle katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.

Kutlu Doğum Haftası Etkinliği
Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğümüz Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle çok güzel ve anlamlı bir program hazırladı. Engelli öğrencilerimizi sema gösterisi herkesi duygulandırdı. Engellilerimize, öğrencilerimize, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tüm İslam Aleminin Kutlu Doğum Haftası’nı tebrik ediyorum” dedi.