Büyükşehir şehrin dört bir yanında sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. YOLBAK Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, Hendek’te 18 kilometrelik Dikmen ve Karadere güzergahında çalışmaların başladığını söyledi. Hendek Belediye Başkanı İrfan Püskülü ve AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, çalışmalar dolayısıyla Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde bulunan yollarda sıcak asfalt serim işlemleri devam ediyor. Bu kapsamda Hendek Dikmen ve Karadere Mahalleri arasında sıcak asfalt çalışmalarının başladığını söyleyen YOLBAK Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanacağı bilgisini verdi.

20 bin ton sıcak asfalt
Hendek’in en uzak mahallelerinden birisi olan Dikmen’e kısa süre önce Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile ziyarette bulunduklarını hatırlatan Akbulut, “Bu ziyaretimizde yolların durumunu incelemiştik. Başkanımız ise güzergahın asfaltlanacağı müjdesini vermişti. Bu müjdenin ardından ekiplerimiz kısa süre içerisinde çalışmalarına başladı. Sıcak asfalt serim işlemlerimiz kapsamında 18 kilometrelik güzergahı 20 bin ton sıcak asfaltla buluşturacağız. Çalışmalarımızın tamamlanması ile birlikte bölge ulaşımı çok daha kolay ve güvenli hale gelecek. İnşallah Dikmen-Karadere arası en kısa süre içerisinde yeni yüzüne kavuşacak. Asfalt çalışmalarımız programımız dahilinde devam edecek” diye konuştu.

Toçoğlu’na hizmet teşekkürü
Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Dikmen grup yolunda asfalt çalışmalarının başladığı için hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Püsküllü, “Dikmen Mahallemizde sıcak asfalt çalışmaları başladı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum” derken AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, “Dikmen Mahallemizde başlayan çalışmaları inceledik. Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.