Büyükşehir Söğütlü ve Erenler’de 11 mahallede 12 bin 500 metreye ulaşan V kanal çalışmalarını tamamladı. İşlemler Ferizli’de devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde gerçekleştirilen ‘V Kanal’ çalışmaları devam ediyor. Kırsal mahallelerde yolların daha uzun ömürlü olmasını sağlayan, yağışlarla birlikte taşınan malzemelerin tahliyesini kolaylaştıran ve yol güvenliğini artıran V kanal imalatları yapıldığı bölgelerde vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

12 bin 500 metre
Büyükşehir Belediyesi ekipleri son olarak Söğütlü’nün Mağara, Karateke, Hasanfakı, Sıraköy, Levent, Kantar, Fındıklı, Tokmaklıdere, İmamlar ve Beşdeğirmen mahallelerinde ve Erenler Tuapsalar mahallesinde 12 bin 500 metreye ulaşan imalatlarımız tamamlandı. Ekipler çalışmalarını Ferizli’de sürdürüyor.

11 mahallede işlem tamam
Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, V kanal imalatlarının belirlenen program dahilinde devam edeceği ifade edilerek, “Söğütlü ve Erenler’de 11 mahallemizde işlemlerimizi tamamladık. Ekiplerimiz işlemlerini Ferizli’de sürdürüyor. Yolların güvenliği, asfalt ya da beton yollarımızın daha uzun ömürlü olması için V kanal çalışmalarını önemsiyor, çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürüyoruz. İşlemlerimiz program dahilinde devam edecek” denildi.