Süt54 ve Bal54 ikramı ile Bal54 evinin açılışında konuşan Yüce, “Hijyenik ve tamamen tahlillerden geçmiş güvenle yiyebileceğimiz; yayla, kestane, ıhlamur, akasya gibi çeşitli balların buluşma noktası oldu” dedi. AK Parti Milletvekili Atabek ve İl Başkanı Tever, Bal54 ve Süt54’lerin hayırlı olmasını dilerken; Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, “Arılar çalışmayı gece gündüz hiç durmadan kolektif bir ruh ile yapar. Buna en güzel örnek AK Parti ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’dir” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Paylaştıkça Çoğalıyoruz’ sloganıyla vatandaşlara yönelik başlatılan Süt54 ve Bal54 ikramı yoğun katılımla gerçekleşti. Şemsiyeli Park’ta bal peteği motifi şeklinde hayata geçirilen Bal54 satış merkezinde düzenlenen ve vatandaşların yoğun ilgisinin olduğu programda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, İl Müftüsü Hasan Başiş, ilçe belediye başkanları, muhtarlar ve basın mensupları yer aldı. Programda Bal54 satış merkezinin de açılışı yapıldı.

Sağlıklı ve hijyenik bal
Başkan Ekrem Yüce, “Sadece Sakarya değil, aynı zamanda Sakarya’ya gelen tüm vatandaşlarımıza hizmet edecek bir bal evi oluşturduk. Kontrollü, hijyenik ve tamamen tahlillerden geçmiş güvenle yiyebileceğimiz; yayla, kestane, ıhlamur, akasya gibi çeşitli balların buluşma noktası merkezimiz oldu. Süt54, Bal54, Et54’ün yanı sıra yakın zamanda yumurta ve çikolata gibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına karşılık üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Bal ve Süt çeşmesi
Başkan Yüce, “Destekleriyle bizlere güç katan Genel Başkan Yardımcımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, çalışma arkadaşlarıma ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Her cuma namaz sonrası süt çeşmesi gibi bal çeşmesini de hizmetinize sunuyoruz. Ben bal evinin, süt evinin, bal çeşmesinin ve süt çeşmesinin hayırlı olmasını, bereketli olmasını temenni ediyor. Sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Nice güzel hizmetlere
AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “Cuma namazımızın bereketi ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanımızın hizmete aldığı Bal54 ve Süt54’ler vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Rabbim inşallah nice hizmetleri yapmayı bizlere nasip eylesin” dedi.

En temel ihtiyaçlar Büyükşehir’den
AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, “Cuma gününe böyle güzel bir şekilde imzasını atan Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum. Süt, bal, et en temel ihtiyaçlarımızı oluşturuyor. Bebeklikten itibaren temin etmeye çalıştığımız gıdalar. Başkanımız hem tarım anlamında hem de et, süt, bal anlamında çok iyi işler yürütüyor. İnşallah günün birinde uluslararası bir marka haline gelir. Sakarya’mızın toprağı gerçekten çok zengin ve bereketli. Malum bir salgın dönemindeyiz. Sakarya gerçekten can ve başla mücadele ederek bu zorlu dönemi iyi bir şekilde yürüttü. Tedbirlerimizin bir kez daha altını çizmek istiyorum. Maskesiz hiçbir şekilde dışarı çıkmıyoruz. Herkesten hassasiyet bekliyoruz. Ben tekrardan Bal evinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kolektif ruh
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, “Bu güzel mekânın, bu bal evinin açılışının hayırlara vesile olmasını Rabbim’den niyaz ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce nezdinde emeği geçen herkesi kutluyorum. Başkanımız emek harcıyor ve bunun karşılığında böyle güzel mekânlar ortaya çıkıyor. Bal evi o kadar anlamlı ki, arılar çalışmayı gece gündüz hiç durmadan kolektif bir ruh ile yapar. Buna en güzel örnek AK Parti ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’dir” dedi.