Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Akyazı Spor Tesislerinde çalışmalar tamamlandı. Yeni spor kompleksi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek programda resmi olarak açılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’da inşa edilen spor tesisi projesi tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun müjdesini verdiği tesisin Eylül ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı programda resmi açılışı yapılacak. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, inşa çalışmalarının tamamlandığı modern spor tesisi ile Akyazı’nın spor geleceğinin garanti altına alındığını söyledi.

Açılışı Eylül’de
Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu tarafından müjdesi verilen Akyazı Spor Tesisleri’nde çalışmalarımız tamamlandı. İnşallah Eylül ayında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacakları programda tesisimizin de açılışını gerçekleştireceğiz. Bilindiği üzere Akyazı’da amatör spora büyük bir ilgi söz konusu. Bu anlamda tesisimiz spor camiasına büyük katkı sağlayacaktır. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Tesisleri Koruyalım
Tesislerle ilgili bilgiler de veren Oktar, “25 bin metrekarelik alanda inşa ettiğimiz tesiste, 2 bin kişilik tribün binası, idari odalar ve sentetik saha yer alıyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla modern bir görüntü ortaya çıktı. Tabi şimdi bu tesisimizin korunması da çok önemli. Bu anlamda Akyazılı hemşerilerimizden hassasiyet bekliyoruz. İnşallah tesisimiz bu sayede Akyazı’nın spor geleceğine uzun yıllar hizmet edecek” ifadelerini kullandı.