Karasu’da yapımı tamamlanan Adatepe Köprüsü’nün hizmete açıldığını açıklayan Başkan Toçoğlu, “Adatepe ve Tepetarla Mahalleleri arasında geçişlere rahatlık getirecek ve ulaşım güvenliğini üst düzeye çıkaracak yeni bir köprü inşa ettik. Köprümüzün tüm bölge halkı ve şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehre yeni köprüler kazandırmaya ve ulaşımı kolaylaştırmaya devam ediyor. Son olarak Sakarya Nehri üzerinde yapımı tamamlanan Karasu Adapete Köprüsü tamamlanarak hizmete girdi. Adatepe ve Tepetarla mahalleleri arasında geçişleri daha güvenli hale getiren bir köprü çalışmasını hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan Toçoğlu, köprünün bölgedeki vatandaşlara ve Sakarya’ya hayırlı olmasını diledi.

Sakarya’yı kuşatan hizmetler
Şehre yeni bir köprü daha kazandırdıklarını dile getiren Başkan Toçoğlu, “Kuzeyden güneye, batıdan doğuya tüm Sakarya’da hizmetlerimize aralıksız olarak devam ediyoruz. Şu ana kadar birçok ilçemizde yeni köprüler inşa ettik, deformasyona uğramış köprülerimizin yerlerine ise yenilerini yaptık. Adatepe’de bulunan eski köprü bölge halkının ihtiyaçlarına cevap vermiyordu. Bizlerde Adatepe ve Tepetarla Mahalleleri arasında geçişlere rahatlık getirecek ve ulaşım güvenliğini üst düzeye çıkaracak yeni bir köprü inşa ettik. Köprümüzün tüm bölge halkı ve şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Daha rahat ve güvenli ulaşım
Başkan Toçoğlu, “Adatepe Köprüsü 80 metre uzunluğunda ve 12 metre genişliğinde. Sakarya Nehri bu bölgede 5-6 metre derinliğe sahip. Köprünün temelini atarken su ile de büyük bir mücadele verdik. Her şey vatandaşlarımızın çok daha iyilerine sahip olabilmesi için. Bu amaçla Akyazı’da Bedil Kazancı ve Çatalköprü’yü inşa ettik. Geyve’de Karaçay Köprüsü’nü yeniledik; Doğantepe’ye yeni bir köprü kazandırdık. Pamukova ile Geyve arasında bağlantıyı sağlayan Çardak Köprüsünü hemşerilerimizin kullanımına sunduk. Arifiye Kumbaşı Köprüsünde de gerekli iyileştirme çalışmaları gerçekleştirdik. Hedefimiz daha rahat ve daha güvenli ulaşım.”

Başkan Toçoğlu’na hizmet teşekkürü
Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ise; “Adatepe ile Tepetarla mahalleleri arasında bulunan köprü artık işlevini kaybetmek üzereydi. Bölgede yaşayan vatandaşlarımız için de sorun teşkil etmekteydi. Büyükşehir Belediyemiz hemen gerekli yenileme işlemlerini gerçekleştirdi. Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na ilçemize kazanadırdığı Adatepe Köprüsü için teşekkür ediyorum. Yenilenen köprümüz sayesinde bölgedeki ulaşım daha rahat ve güvenli bir hale geldi” dedi.