Yaz Spor Okulları AçıldıYaz Spor Okulları AçıldıYaz Spor Okulları Açıldı

İlçelerde de açıldı

Yaz spor okullarından 7-15 yaş arasındaki öğrenciler yararlanabilecek. Futbol branşında ilçelerde de okullar açılacak. Futbol derslerinin verileceği merkezler şöyle: Erenler, Camili, Karaman, Korucuk, Karapürçek, Akyazı, Hendek, Sapanca, Arifiye, Söğütlü ve Ferizli. Basketbol, voleybol ve hentbol branşlarında ise salonda dersler verilecek. Basketbol branşının kursları; Atatürk Kapalı Spor Salonu, Lütfü Yaman Spor Salonu, Tansu Çiller Ticaret Lisesi Salonu ve Kız Meslek Lisesi’nin Salonu’nda verilecek. Voleybol branşının dersleri; Atatürk Kapalı Spor Salonu, Lütfü Yaman Spor Salonu, Tansu Çiller Ticaret Lisesi Salonu ve Zübeyde Hanım İ.Ö.O Salonu’nda verilecek. Hentbol branşının dersleri ise, Kız Meslek Lisesi’nin salonunda verilecek.