Büyükşehir Belediyesi, Uzunköy Mahallesi’ne uzun yıllardan beri içme suyu sağlayan 2 bin metrelik hattı yenileme çalışmalarını başlattı. Ekiplerin yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü bölgede hat revizesinin kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Serdivan Uzunköy Mahallesi’nde başlattığı çalışmalar kapsamında 2 bin metrelik içme suyu hattını yenileniyor. Bölgeye uzun yıllardan beri içme suyu sağlayan ve ekonomik ömrünü tamamlaması nedeniyle yetersiz gelen hat ekiplerin çalışmaları neticesinde daha güçlü hale gelecek. Bölgede artan nüfus göz önünde bulundurularak başlatılan çalışmalar ile Uzunköy Mahallesi’nde su yetersizliği sorunun yaşanmayacak. Proje kapsamında güçlü altyapı sayesinde aynı zamanda kayıp ve kaçak sorunu da yaşanmayacak.

2 bin metrelik hat kısa sürede tamamlanacak
Kurum tarafından yapılan açıklamada ise, “ Uzunköy Mahallesi’nde başlatılan projemiz tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimizin yoğun bir mesai ile sürdürdüğü çalışmaları olabildiğinde kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Yenilendiğinde bölgeye sorunsuz bir şekilde içme suyu ulaştıracak hat, aynı zamanda sağlamlığı ile uzun ömürlü olacak. Yol güzergahında devam eden çalışmalarımız için sürücülerimizin dikkatli olmalarını rica ederiz” ifadeleri kullanıldı.