Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı dönüşüm çalışmalarında Ulus Caddesi’nde asfalt serim işlemleri tamamlandı. Arter yeni yüzüne kavuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin şehir merkezi ve 16 ilçe grup yolunda ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı dönüşüm çalışmaları bir bir tamamlanıyor. Son olarak Adapazarı Ulus Caddesi’nde dönüşüm projesini başlatan Büyükşehir, bin metre uzunluğundaki arteri yeniledi. Cadde güzergahı yeni yüzüne kavuştu.

Ulus Caddesi’ne Yeni Yüz
Arterde hayata geçirilen çalışmaları değerlendiren Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Bin metre uzunluğundaki caddenin deforme olan asfaltının tamamını kaldırdık. SASKİ ekipleri bölgede yağmursuyu çalışmaları gerçekleştirdi. Hızlı internet erşimi anlamına gelen fiber kablolar da arterdeki yerini aldı. Daha sonra caddede asfalt serim işlemlerimizi gerçekleştirdik. Son olarak logar kapaklarını da asfalt seviyesine getirerek noktayı koyacağız. Hem şehrimize hem de bölgede ikamet eden vatandaşlarımıza dönüşüm çalışması hayırlı olsun” diye konuştu.