Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ve Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ortaklaşa düzenlenen ‘Trafikte Önce Can Güvenliği’ Resim, Afiş Tasarım ve Kısa Film Yarışması başvuruları 18 Mayıs Perşembe günü sona eriyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ve Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ortaklaşa düzenlenen ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini kapsayan ‘Trafikte Önce Can Güvenliği Resim, Afiş Tasarım ve Kısa Film Yarışması’na başvurular devam ediyor. Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Trafik bilincini okul çağındaki çocuklarımıza kazandırmak ve trafik güvenliği konusunda olumlu bir davranış değişikliği sağlamak amacıyla düzenlediğimiz Resim, Afiş Tasarım ve Kısa Film Yarışması için başvurularımız 18 Mayıs Perşembe günü tamamlanacak. Yarışmamız ile ilgili detaylı bilgiler kurumsal internet sayfamız www.sakarya.bel.tr adresinde yer almaktadır. Yarışmaya başvurmak isteyen öğrenciler eserlerini Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. Yarışmamıza katılan tüm öğrencilere şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

İlkokul kategorisi resim yarışması için ödüller;
1. Tablet
2. Resim seti (Şövale, kuru boya, sulu boya, yağlı boya, tual, çerçeve, pastel boya, fırça seti, guaj boya, palet)
3. Bisiklet

Ortaokul kategorisi afiş tasarım-slogan yarışması için ödüller;
1. Fotoğraf makinesi
2. Tablet
3. Bisiklet

Lise kategorisi kısa film yarışması için ödüller;
1. GoPro Hero 5 kamera
2. Laptop
3. Bisiklet

Not: Değerlendirme kurulu gerekli gördüğü takdirde, her bir kategoride mansiyon ödülü verme hakkına sahiptir.

Proje takvimi;
Yarışmaya katılacak çalışmaların teslim alınması: 3 Nisan - 18 Mayıs 2017.
Jüri değerlendirmesi: 22-26 Mayıs 2017
Ödül töreni ve çalışmaların sergilenmesi: 29-31 Mayıs 2017