Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Okulu için başlatılan ön kayıt döneminin 15 Ekim Çarşamba günü sona ereceğini belirten Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Aktürk, “Tiyatro sanatına gönül vermiş ve kendi bu alanda geliştirmek isteyen vatandaşlarımızı Tiyatro Okulumuza davet ediyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Tiyatro Okulu için başlatılan ön kayıt dönemi devam ediyor. Yaklaşık 6 ay sürecek tiyatro eğitimlerinin 15-18 ve 18 yaş üstü olmak üzere iki grupta gerçekleştirileceğini ifade eden Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Geçtiğimiz yıl başlattığımız tiyatro eğitimlerimize bu yıl da devam ediyoruz. Açılacak iki grupta 40 tiyatrocu adayına eğitim vereceğiz. Tiyatro sanatına gönül vermiş ve kendi bu alanda geliştirmek isteyen vatandaşlarımızı Tiyatro Okulumuza davet ediyoruz” diye konuştu.

Mülakatlar 16-19 Ekim
Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nda 15 Ekim Çarşamba gününe kadar devam edecek ön kayıt işlemlerinin ardından tiyatrocu adayları 16 - 19 Ekim tarihlerinde Ofis Sanat Merkezi’nde mülakata alınacak. Kayıtlarda adaylardan iki adet vesikalık fotoğraf ve kimlik fotokopisi istenirken, 15-18 yaş başvurularında kayıt esnasında veli onayı da gerekmektedir. Eğitimler ise 15-18 yaş grubu için 26 Ekim Pazar; 18 yaş ve üzeri grup için 22 Ekim Çarşamba günü başlayacak. Ayrıntılı bilgi için vatandaşlar Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın 444 40 54 (3434) nolu telefonunu arayabilir.