Büyükşehir Belediyesi Alo 153 Çözüm Masası 7 aylık dönemde vatandaşlardan gelen toplam 65 bin istek, öneri ve talepleri titizlikle çalışarak çözüme ulaştırdı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bilgi Edinme ve Çözüm Masası Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çözüm Masası 7 aylık dönemde toplam 65 bin istek, öneri ve talepleri çözüme ulaştırdı. Koronavirüs salgını süresince de aktif olarak çalışmaya devam eden Alo 153 Çözüm Masası 7 gün 24 saat vatandaşlardan gelen başvuru ve talepleri titizlikle çalışarak çözüme ulaştırıyor.

Vatandaş ile belediye arasında köprü
Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Vatandaş ile belediye arasında bir köprü vazifesi gören Çözüm Masası Birimimiz, 7 gün 24 saat Sakaryalılar için görev başında olmaya devam ediyor. Çözüm Masası, 7 aylık süreçte vatandaşlarımızdan gelen 65 bin istek, öneri ve talep titizlikle çalışarak çözüme ulaştırdı. Vatandaşlarımızın istek, şikâyet ve görüşlerini değerlendirip ilgili birimlere aktarıp, iş takibi yaparak birimlerden gelen cevapları vatandaşlara en hızlı şekilde iletmenin yanı sıra Çözüm Masası Birimimiz Gündüz Gece adlı şehir bültenini de 16 ilçemizdeki vatandaşlarımıza ulaştırdı. 7 gün 24 saat görev başında olan Çözüm Masası, sorunların çözümünde adres olmaya devam edecek” ifadelerine yer verildi.