Sokak Hayvanları İçin Bir Kap Su

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü, “sıcak günlerde sokak hayvanlarını unutmayalım” çağrısı yaptı. ‘Onlar İçin Kapımızın Önünde Bir Kap Su Bulunduralım’ kampanyası başlatan Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürü Veteriner Hekim Nagihan Yaman, kampanya hakkında bilgiler verdi. Yaman,  “Yaşadığımız doğada yalnız değiliz. Bizlerle birlikte doğayı paylaştığımız hayvanlar da bu sıcak yaz günlerinde yoğun su ihtiyaç olmaktadır. Özellikle sokaklarda yaşayan sahipsiz hayvanlar, kediler, köpekler ve kuşlar için bir kap su ile bu ihtiyaçları karşılayabiliriz. Kapımızın önüne, balkonlarımıza, bahçemizin bir köşesine koyacağımız bir kap su ile onların su ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olabiliriz. Geçtiğimiz yıllarda da yapılan bu uygulamalar ile en azından sıcak yaz aylarında sahipsizliklerine destek olmalıyız” ifadelerini kullandı.