Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında ayın beyazperdeye yansıtılacak son film olan 2014 yapımı ‘Frank’ 26 Ocak Perşembe günü sinemaseverlerle buluşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında ayın son sinema gösterimi olan “Frank” sinemaseverlerin beğenisine sunulacak. 2014 yapımı komedi, dram ve müzik türündeki “Frank”  sıra dışı senaryosuyla beyazperdenin en sevilen filmleri arasında yer alıyor.

Gerçek bir hikâye
Yönetmenliğini Lenny Abrahamson’un yaptığı 2014 yapımı “Frank” Ofis Sanat Merkezi cep sinema salonunda beyazperdeye yansıyacak. İngiliz punk grubu The Freshies’in üyelerinden ilham alınarak hikâyesi oluşturulan ve komik maceralarla dolu olan film saat 20.00’da sinemaseverlerle buluşacak. Ücretsiz gösterim için rezervasyonlar kultur.sanat@sakarya.bel.tr adresinden yapılabilecek. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, “Sinema gecesine tüm kültür sanat dostlarımız davetlidir” denildi.