Büyükşehir Belediyesi ve Disleksi Öğrenme Güçlüğü Derneği ortaklığıyla düzenlenecek olan “Özel Eğitimde Ailenin Rolü” konulu konferans, 25 Eylül Pazartesi katılımcılarla buluşacak. Sosyal Gelişim Merkezi’nde saat 19.00’da başlayacak olan programa, Dr. Ersin Ufuk Timuçin konuşmacı olarak katılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından özel eğitimde ailenin rolünün konuşulacağı bir konferans programı düzenlenecek. Disleksi Öğrenme Güçlüğü Derneği iş birlğiyle gerçekleştirilecek etkinlikte “Özel Eğitimde Ailenin Rolü” konusu dinleyiciyle buluşacak. Programa konuşmacı olarak ise Dr. Ersin Ufuk Timuçin katılacak. 25 Eylül Pazartesi günü Sosyal Gelişim Merkezi’nde düzenlenecek olan konferans, saat 19.00’da başlayacak.  Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Dr. Ersin Ufuk Timuçin’in katılacağı konferansa tüm aileler davet edildi.