Büyükşehir Belediyesi şehrin en işlek ve gözde caddelerinde asfalt yenileme çalışmalarına devam ediyor. Ekiplerinin yeni durağı Saraybosna Caddesi oldu. Caddenin 400 metrelik güzergahı tamamen yenilenerek hizmete sunuldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehir merkezinin en işlek caddelerinde sürdürdüğü asfalt yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Mehmet Akif Caddesi, Adnan Menderes Caddesi’nden sonra Saraybosna Caddesi’ndeki deforme olan asfalt yenilendi. 400 metrelik güzergah (Orta Garaj’dan Çark Caddesi’ne kadar olan kısım) bin 200 ton aşınma asfalt kullanılarak tamamen yenilendi. Bu yenileme çalışması sayesinde şehrin en işlek caddelerinden biri olan Saraybosna Caddesi’nde ulaşım kalitesi maksimum seviyeye çıktı.

Cadde esnafları, çalışmaları yakından takip etti
Saraybosna Caddesi’ndeki yenilenme çalışmalara güzergah üzerindeki esnaflar tarafından memnuniyetle karşılandı. Yenilenen cadde özellikle belediye otobüsü, minibüs, dolmuş olmak üzere tüm ulaşım araçlarına kolaylık sağlayacak ve şehrin modern yüzüne değer katacak. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi (YOLBAK) tarafından yapılan açıklamada, asfalt bakım ve yenileme çalışmalarının gece gündüz demeden devam edeceği bildirildi.