Büyükşehir Doğa Yürüyüşleri Pamukova Kaymakam Suyu ve Sapanca Soğucak Yaylası parkurları ile devam etti. Güzel havada, eşsiz doğa eşliğinde yürüyüş yapmanın tadını çıkaran doğaseverler güzel bir haftasonu geçirdiklerini ifade ederek Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Doğa Yürüyüşleri, Pamukova Kaymakam Suyu ve Sapanca Soğucak Yaylası’nda devam etti. Güzel bir havada gerçekleştirilen yürüyüşte doğaseverler eşsiz doğanın tadını çıkarırken, mini piknikler yaparak çaylarını yudumladılar. Zorlu parkurda adrenalin dolu anlar yaşayan ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmeyen  katılımcılar, parkurların sonunda etkinlik için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Doğa Yürüyüşlerimiz 7 Mayıs Pazar günü Melekşe Solak – Şah Melek parkurları ile devam edecektir. Yürüyüşlerimize katılmak isteyen vatandaşlarımız ilgili hafta içerisinde kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden yürüyüşe kayıt yaptırabilirler” denildi.