Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür Sanat Etkinlikleri ‘21. Yılında SAGÜSAD Sakarya’ Fotoğraf Sergisinin açılış programı ile başladı. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleşen sergi açılışına kültür sanat dostları yoğun ilgi gösterdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ofis Sanat Merkezi yeni bir sergiye daha ev sahipliği yaptı. Sakarya Güzel Sanatlar Derneği’nin (SAGÜSAD) 21. Yılında Sakarya fotoğraflarının yer aldığı fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Programda ünlü fotoğraf sanatçısı İbrahim Zaman da yer alırken; kültür sanat dostları açılışa yoğun ilgi gösterdi. Törende konuşan SAGÜSAD Başkanı Cihat Çavdar, Büyükşehir Belediyesi’ne sanat ve sanatçıya vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür etti.

27 Mart’a Kadar Ziyaret
Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk ise, OSM’de yeni bir sergiye daha ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çavdar’a günün anısına çiçek takdim etti. Programın devamında sergi açılışı gerçekleştirildi. Ofis Sanat Merkezi’nde açılışı programı düzenlenen ‘21. Yılında SAGÜSAD Sakarya’ Fotoğraf Sergisi 27 Mart Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.