Ramazan coşkusunu ilçelere ulaştıran Mobil Etkinlik Tırı; Karaman, Dernekkırı ve Korucuk sakinleri ile buluştu. Miniklerin doyasıya eğlendiği etkinlikler sonunda çeşitli hediyeler de dağıtıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mobil Etkinlik Tırı, Ramazan programları kapsamında ilçeler arası ziyaretlerine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Karaman, Dernekkırı ve Korucuk sakilerinin Ramazan coşkusuna ortak olan mobil sahneye özellikle miniklerin ilgisi yoğun oldu. Mehteran gösterisi ve çocuk etkinlikleri ile 7’den 70’e vatandaşlar keyifli vakitleri geride bıraktı. Gece boyunca doyasıya eğlenen çocuklar programın devamında ise Tarihi Osmanlı Macunu’nun tadına baktı. Programda ayrıca çocuklara çeşitli hediyeler de verildi.

Mobil Tırın Ramazan takvimi ise şu şekilde;

13 Haziran Pazartesi – Karapürçek

14 Haziran Salı – Serdivan

15 Haziran Çarşamba – Karasu

16 Haziran Perşembe – Akyazı