Büyükşehir Belediyesi Sapanca SGM’de yaz dönemi kursları devam ediyor. Her hafta şehrin farklı yerlerini gezen ‘Yeniden Tarih Atölyesi’ öğrencileri bu hafta Kaynarca’nın tarihi ve kültürel mekânlarını ziyaret ettiler.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Sosyal Gelişim Merkezlerinde yaz dönemi kursları devam ediyor. Bu kapsamda Sapanca SGM ‘Yerinde Tarih Atölyesi’ öğrencileri bu hafta Kaynarca’nın tarihi ve kültürel yerlerini ziyaret ettiler. Her hafta şehrin birbirinden farklı mekânlarını gezen minik öğrenciler, bu hafta Kaynarca’da Şeyh Muslihiddin’in yaptırdığı camiyi ziyaret ettiler. Şeyh’in hayatını inceleyen minik gezginler daha sonra ilçenin turizm yerlerini gezdiler. Kanlıgöl, Reisler Göleti ve Kaynarca’nın simgesi ‘Ayçiçeği’ tarlalarını gördüler.