Büyükşehir Belediyesi ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Karapürçek- Küçücek- Akyazı arasındaki 5 bin 200 metrelik arter yeni yüzüne kavuşturuldu. Küçücek İstiklal Mahallesi Muhtarı Muzaffer Cömert, çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Başkanlığı tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezi ve 16 ilçede gerçekleştirilen asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 5 bin 200 metre uzunluğundaki Karapürçek-Küçücek-Akyazı arasındaki güzergahı 10 bin ton asfalt kullanarak yeni yüzüne kavuşturan Büyükşehir Belediyesi’ne bölgede yaşayan vatandaşlar teşekkür etti. Küçücek İstiklal Mahalle Muhtarı Muzaffer Cömert, “Yapılan asfalt çalışmaları için Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Hizmet teşekkürü
Muhtar Muzaffer Cömert, “Küçücek İstiklal Mahallemizde altyapı çalışmalarımız da tamamlandı. Mahalle sakinlerimizin isteklerini yapmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu da bizlere çok destek oluyor. Asfaltımız çok güzel oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ”dedi.

10 bin ton asfalt
Bölgede gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgiler paylaşan Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Karapürçek-Küçücek-Akyazı arasındaki güzergahta tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından planlamalarımızı yaptık ve asfalt çalışmalarımızı başlattık. Yaklaşık 5 kilometrelik arteri 10 bin ton asfalt kullanarak yeni yüzüne kavuşturduk. Hemşehrilerimizi konforlu ve rahat ulaşım imkanı ile buluşturduk. İnşallah planlamalarımız dahilinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.