Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan Yaprak Sayar ve Koliva konserlerinin biletleri satışa sunuldu. Yapılan açıklamada, “Müzikseverler biletleri ebilet.sakarya.bel.tr adresi üzerinden ya da Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın hizmet binasından temin edebilirler” denildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan konserlerin biletleri satışa sunuldu. 18 Aralık Salı günü Ziya Taşkent Konser Salonu’nda Yaprak Sayar’ın ve 28 Aralık Cuma günü ise Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde Koliva grubunun sahne alacağı konserlerin biletleri müzikseverler için satışa sunuldu. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Aralık kültür sanat etkinliklerimiz kapsamında 18 Aralık Salı günü Yaprak Sayar ve 28 Aralık Cuma günü Koliva grubu konserlerinin biletleri satışa sunulmuştur. Müzikseverler biletleri ebilet.sakarya.bel.tr adresi üzerinden ya da Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığımızın hizmet binasından temin edebilirler. Konserlerimize tüm vatandaşlarımız davetlidir” ifadelerine yer verildi.