Karapürçek'e Dev Yatırımlar

İsale hatları ve depo tamam
Karapürçek’te yapımı tamamlanan isale hatları hakkında bilgi veren Başkan Toçoğlu, “İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın sağlıklı ve bol suya kavuşabilmeleri için önemli yatırımları hayata geçirdik. Kanlıçay ve Uludere İsale Hattının yapımı tamamlandı. Tamamlanan hatlardan Uludere İsale Hattı, Karapürçek ilçe merkezine; Kanlıçay İsale Hattı ise Karapürçek ilçemizin civar köylerine uzun yıllar su verilmesini sağlayacak. 50 yıllık nüfus projeksiyonunu temel alarak uygulamaya koyduğumuz projelerimiz ile Karapürçekli vatandaşlarımızın içmesuyu sıkıntılarını çözüme kavuşturmuş olacağız” diye konuştu.

3 milyon TL’lik yatırım
Başkan Toçoğlu, konuşmasının son bölümünde, “Karapürçek İçmesuyu Arıtma Tesisimiz, yıllık 2,5 milyon metreküp suyu arıtabilecek kapasitede. Ayrıca inşa ettiğimiz 2 bin metreküplük depo ile özellikle Karapürçek merkez olmak üzere civar köyler beslenecek. 31 Mayıs Cuma günü devreye alacağımız arıtma tesisi, isale hatları ve deposu ile toplamda 3 milyon TL’ye mal olan yatırımlarımız ile Karapürçekli vatandaşlarımızın çeşmelerinden uzun yıllar yüksek düzeyde arıtılmış, berrak su akacak” ifadelerini kullandı.