Büyükşehir Belediyesi, kampüste yeni durakların montajını tamamladı. Eğitimlerin başlamasına kısa bir süre kala 16 durak öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi üniversite içerisinde yeni durakların montajını tamamladı. Yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde planlamalarını yapan ve hızla çalışmaları başlatan Büyükşehir Belediyesi, kampüs içerisinde 16 yeni durakta işlemleri tamamladı. Öğrencilerin toplu taşıma araçlarını beklerken zorlanmamaları, hava şartlarından etkilenmemeleri için montajlanan duraklar, estetik görünümüyle de beğeni kazandı.
Konuyla ilgili yapılan açıklamada, ulaşımın tüm unsurlarıyla değerlendirildiğine yer verilerek, “Üniversitelerin açılmasına çok kısa bir süre kaldı. Öğrencilerimizin toplu taşıma araçlarına ulaşımlarına kolaylık sağlamak, hava şartlarından etkilenmelerinin önüne geçmek için yeni durak montajları gerçekleştirdik. 3 tarafı ve üstü kapalı 16 yeni durak estetik bir görünüme sahip. Öğrencilerimize, üniversitelerimize hayırlı olmasını diliyoruz” denildi.