Kaldırım Yaya İçindir Araç Park Etmeyelim

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamaları için yapmış olduğu çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Zabıta Dairesi Başkanı Yusuf Türkhan, kaldırım işgalleri konusundaki uygulamalarının devam ettiğini belirterek, “Vatandaşlarımızın günlük hayatlarında yoğun bir şekilde kullandıkları kaldırımlara araç park edilmemesi ile ilgili gerekli çalışmaları yapmaktayız. Kaldırımı işgal etmiş araçlar ve gelişigüzel park edilerek trafik akışını olumsuz yönde etkileyen araçlara yönelik tedbirlerimizi uyguluyor, denetimlerimizi sıklaştırarak sürdürüyoruz” diye konuştu.

Şehrimize sahip çıkalım
Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Yusuf Türkhan son olarak şunları kaydetti; “Görev sınırlarımız içerisindeki alanlarda, yayaların yürüyüş güzergâhlarında herhangi bir sorunla karşılaşmamaları için kontroller yapıyoruz, kanunların öngördüğü şekilde gerekli tedbirleri alıyoruz. Maalesef kaldırımlara araç park edilmesine hala rastlamaktayız. Trafik Zabıtası olarak bir kez daha belirtmek istiyoruz ki, kaldırımlar, yayalar içindir. Lütfen uygun olmayan yerlere araç park etmeyelim. Kaldırımlara araç park edenlerle ilgili olarak cezai işlem uygulanmaktadır. Büyükşehir Zabıtası olarak bizim de işimiz, şehrimizi daha güzel daha yaşanabilir bir kent haline getirmektir. Bunun için var gücümüzle, gece gündüz çalışmaktayız. Vatandaşlarımızın daha duyarlı olmalarını rica ediyoruz.”