Büyükşehir Belediyesi Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri yağışlı havaların artması ve araçlardan toz çıkması sonucu trafik işaret levhaları ve sinyalizasyon sistemlerinde yıkama çalışması yapıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, sorumluluk alanında olan ve şehrin muhtelif yerlerinde bulunan trafik levhaları ve sinyalizasyon sistemlerinde temizlik ve yıkama çalışmaları yapıyor.

Can ve mal güvenliği
Trafik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Yağışlı havaların olması ve araçların tekerleklerinden çıkan tozlarla kirlenen trafik işaret levhaları ve sinyalizasyon sistemlerinde yıkama çalışması yapılarak uyarı ve işaretçilerin görünürlüğü artırıldı. Bu çalışmayla trafikte etkileşimi bulunan sürücü ve yayaların can ve mal güvenliğinin artırılması hedeflenmiştir. Can ve mal güvenliğinin tesisi ve olası kazaların önüne geçilmesi açısından trafik işaretlerine ve sinyalizasyon sistemlerine dikkat edilmesi ve trafik kurallarına uyulması önemle rica olunur” denildi.