Büyükşehir Belediyesi Liselerarası Tiyatro Şenliği, Özel Sentez Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı ‘Cimri’ isimli oyunun gösterimi ile devam etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen 7. Liselerarası Tiyatro Şenliği’nde gösterimler devam ediyor. Bu yıl 19 lisenin, 22 farklı oyunla, AKM sahnesinde gerçekleştirdiği şenlikte bu kez Özel Sentez Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı ‘Cimri’ isimli oyun izleyiciler ile buluştu.

Sıradaki Gösterim: ‘Onlar Böyleydi’
Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Liselerarası Tiyatro Şenliği 12 Mayıs Perşembe günü Karasu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin sahneleyeceği ‘Onlar Böyleydi’ isimli oyunun gösterimi ile devam edecektir. AKM’de saat 19.00’da başlayacak gösterime tüm vatandaşlarımız davetlidir” ifadelerine yer verildi.