Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Eylül Kültür Sanat Etkinlikleri Millet Bahçesinde hafta sonu gerçekleştirilen sinema ve gölge oyunu gösterimleri ile sona erdi. Covid-19 önlemleri eşliğinde gerçekleştirilen etkinliklere çok sayıda vatandaş katıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen açık hava kültür sanat etkinliklerinin Eylül takvimi Millet Bahçesi’nde gösterilen sinema ve gölge oyunu ile sona erdi. Osmanlı-Rus savaşının gölgesinde yaşanan bir gerçek hikâyeyi konu alan ‘120’ filmi gösterildiği ve tiyatro sanatçısı Seçkin Bayramoğlu’nun yazıp yönettiği ‘Meddah Hikâyesi: Misafire Hürmet’ isimli gölge oyununun sahnelendiği programlara çok sayıda kültür sanat dostu katılırken Büyükşehir Belediyesi izleyicilere çeşitli ikramlarda bulundu.

Kültür sanat dostlarına teşekkür
Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Eylül kültür sanat etkinliklerimiz hafta sonu Millet Bahçesi’nde sahnelenen programlar ile son buldu. Eylül ayı boyunca Covid-19 tedbirlerine hassasiyet göstererek bizi yalnız bırakmayan tüm kültür sanat dostlarına teşekkür ediyoruz” denildi.