Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Engelsiz Hayat Atölyesi’nde eğitim seminerleri devam ediyor. ‘Kronik Hastalıklardan Korunma Yolları’ ve ‘Engelsiz Hayat İçin Sağlıklı Beslenme’ semineri 17 Ocak Perşembe günü 14.00’da SGM’de gerçekleştirilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından ‘Engelsiz Hayat Atölyesi’nde’ eğitim seminerleri devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen ‘Kronik Hastalıklardan Korunma Yolları’ ve ‘Engelsiz Hayat İçin Sağlıklı Beslenme’ konulu konferanslar konuşulacak. 17 Ocak Perşembe günü Sosyal Gelişim Merkezi’nde Saat 14.00’da gerçekleştirilecek programlara Halk Eğitim Uzmanı Dr. Ahmet Enes Güven ve Uzman Diyetisyen Yasemin Tuncer katılacak. Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada konferansa tüm vatandaşlar davet edildi.